Styrelsen


Lär känna Hudiksvalls affärskvinnors styrelse


Styrelsen väljs av årsmötet. Styrelsen skall bestå av fem ordinarie ledamöter.
På årsmötet väljs även en till två styrelsesuppleanter.


Ulrika Beijer


ORDFÖRANDE


Bakgrund

Jag har i närmare 30 år bedrivit olika former av verksamheter, projekt och anställningar inom upplevelse, underhållning och kultur.


Längs vägen har jag utforskat många spännande yrken som bland annat radioprogramledare, projektledare, yogalärare, producent, speaker, artist, och mycket mer! 2007 startade jag min firma Beijer Kulturovision. 


Varför är du med i styrelsen i Hudiksvalls affärskvinnor?

Jag tycker det är givande och härligt att få vara i nätverk med modiga och starka kvinnor, vi behövs för att lyfta varandra och ge energi.


Min drivkraft är att göra kvinnors företagande synligt i näringslivet och att skapa forum och mötesplatser, öppna för dialog och samarbeten, och bidra med utveckling och kunskap. Tillsammans kan vi stärka varandra och våga ta höjd!

Matilda Olsson


KASSÖR & LEDAMOT


Bakgrund

Driver Emily Matilda sömnadsateljé i Hudiksvall sedan 2017. Erbjuder specialdesignade brudklänningar, ändrings- och skrädderiarbeten och har kvällskurser i sömnad.


Arbetade som mönsterkonstruktör och sömmerska på Ida Sjöstedt i 8 år innan jag valde att flytta tillbaka till mina rötter i Hudiksvall och starta eget.


Varför är du med i styrelsen i Hudiksvalls affärskvinnor?

Att driva och starta företag är oftast ensamt och det är viktigt med kontakter. Genom vårt trevliga nätverk har jag lärt känna andra företagare som jag ser som både mina vänner och kollegor.


Jag hoppas mitt engagemang kan bidra till att utveckla både mitt eget och de andra medlemmarnas företagande i den här viktiga föreningen!

Annelie Elfström


LEDAMOT


Bakgrund

Utbildad inom grafisk design och media.

7 års erfarenhet av kundservice, webbdesign och systemutveckling på IT-företaget DIAKRIT i Bangkok, Thailand. Utbildad inredare och homestylist.


Driver idag verksamhet inom professionell organisering i företaget Struktur & Inredning och är grundare till branschorganisationen SBPO för ordningskonsulter.


Varför är du med i styrelsen i Hudiksvalls affärskvinnor?

Jag tycker det är viktigt att lyfta företagskvinnor och att arbeta för att vi lokalt ska ha goda förebilder och förutsättningar inom olika branscher.


Som styrelsemedlem hoppas jag på att kunna bidra med att lyfta vårt nätverk och våra medlemmar i Hälsingland!

Ingela Sihvola


LEDAMOT


Bakgrund

Jag har arbetat som redovisningskonsult sedan 2008 och driver idag Ingela Ekonomitjänst där jag erbjuder hjälp med bokföring, bokslut och årsredovisning.


Varför är du med i styrelsen i Hudiksvalls affärskvinnor?

Att vara med i styrelsen är givande, roligt och kreativt arbete.


Jag vill vara med och driva föreningen framåt och tillsammans planera för event som är utvecklande och bygger gemenskap bland medlemmarna!

Anna Martinsson 


LEDAMOT


Bakgrund

Jag är född och uppvuxen i Stockholm, men 2010 valde jag att flytta till mitt sommarhus i Hudik och startade 2016 upp mitt företag -  Prepmedia. 


Jag är utbildad grafiker och har arbetat inom marknadsföring och projekledning på ett flertal företag. Mina uppdrag idag består just nu till stor del av butiksdisplayer, annons- och bildproduktion till exempelvis Henkel - Schwarzkopf och Barnängen m fl.

.


Varför är du med i styrelsen i Hudiksvalls affärskvinnor?

Som egen företagare blir man ganska ensam. Jag jobbar hemifrån och kände att jag behövde ett större nätverk. Jag gick med ganska nyligen och jag ser fram emot att få ta del av all den här härliga, positiva energin, som jag upplever att det här nätverket utstrålar. Det finns mycket vi kan lära av varandra. Man behöver inspiration och förhoppningsvis kan även jag vara med inspirera andra. Jag upplever att dessa kvinnliga nätverk blir mindre prestigefulla och mer inspirerande. Det är viktigare att hjälpa varandra att växa, än att hävda sin egen storhet.

REVISOR
Inga-Lill NybergREVISORSUPPLEANT
Agnetha PåhlinVALBEREDNING
Karin Edman

Malin Sjöström

Åsa Askne


Föreningens stadgar

Föreningens nu gällande stadgar antogs på årsmötet den 22 april 2015 och följer här nedan.